zaterdag 9 april 2011

6000 euro opbrengst WIU!

De eerste WaarinUtrecht kalender verscheen in november 2009. Dat was de Waarinutrechtkalender 2010. Het mooie ervan is dat het een particulier initiatief is, dat de opbrengst volledig naar een goed doel ging. Dat was toen het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ik heb een klein beetje geholpen bij de publiciteit en om de verkoop te stimuleren. Allemaal heel gezellig. Het was met veel vrijwilige hulp gemaakt. De kalender was qua opmaak en druk wel vakwerk!

Dit jaar ziet de kalender er nog mooier uit dan vorig jaar. Eind 2010 ging er nog een oproep uit om te zorgen dat ie er echt zou komen. En het lukte weer! Deze keer met een sponsor voor de weekprijzen: Bruna levert elke week een ander boek. En ook deze keer werden bestellingen rondgebracht door de Fietskoerier.

De opbrengst gaat deze keer naar mytylschool Ariane de Ranitz. Onlangs heeft Johan de cheque ter waarde van 6000 euro overhandigd aan de directeur.



Johan schrijft op de bijbehorende website:
" Vanochtend mocht ik in het bijzijn van een dol-enthousiaste klas van Mytylschool Ariane de Ranitz een cheque overhandigen aan Arthur Dres, directeur van de afdeling SO. Met de samenstelling en verkoop van de Waar in Utrecht Kalender 2011 zamelden we een bedrag in van € 6.000,-.

... De Mytylschool gaat het geld besteden aan de jaarlijkse schoolkampen.

De kalender was er nooit gekomen zonder alle enthousiaste volgers, inzenders van foto’s en natuurlijk de kalender-kopers. Ook dankzij de geweldige donatie van weekprijzen van Uitgeverij Bruna en de spectaculaire gratis bezorgdienst van de helden van De Fietskoerier Utrecht is het project meer dan geslaagd.

Heel veel dank aan alle betrokkenen, namens een ape-trotse quizmaster!"

Ik ben ook trots - op Johan en alle vrijwilligers die samenwerkten om voor de tweede maal een WaarinUtrecht kalender te maken.

Blogposts en links
http://waarinutrecht.nl/opbrengst-wiu-kalender-2011/
Op Twitter: @WaarinUtrecht
Nog een keer de Waar in Utrecht kalender
8 uur overwerken voor het goede doel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten